" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ" ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

«Ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως όλοι οι υπάλληλοι της Ο.Α. μετατάχθηκε σε κάποιο υπουργείο, στο υπουργείο Μεταφορών. Αυτή είναι η δουλειά του». Με τη φράση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής παρείχε...
πλήρη κάλυψη στον γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη για το γνωστό θέμα της μετάταξής του στο υπουργείο Μεταφορών. "Όπως γνωρίζουμε οι βουλευτές έρχονται και παρέρχονται ως προς τη βουλευτική τους ιδιότητα και φυσικά κανείς δεν θα είχε την απαίτηση από έναν βουλευτή να σταματήσει να έχει επαγγελματικό μέλλον όταν σταματήσει να είναι βουλευτής" είπε ο Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης θα απορρίψει τη μετάταξή του σε άλλη θέση του δημοσίου, όπως δήλωσε ότι θα κάνει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Τζότζολα.

"Το τι έκανε η κ. Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει. Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κ. Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό", είπε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι "η κ. Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής".

Συμπλήρωσε ότι ο Μιχ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ο.Α. και ότι θα πρέπει με κάποιον τρόπο, όταν δεν θα έχει τη βουλευτική ιδιότητα, να διασφαλίσει το οικογενειακό του εισόδημα.

"Όσοι έχουν άλλους πόρους ή οικογενειακά εισοδήματα από άλλες πηγές μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές τους", κατέληξε. 
 
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις