" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Παγίδα» της Ασφάλειας Βέροιας

«Παγίδα» της Ασφάλειας ΒέροιαςΠάνω από 20 κιλά κάνναβης (χασίς) κατέσχεσε το τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, δια της οποίας αστυνομικός προσποιήθηκε υποψήφιο αγοραστή 10 κιλών κάνναβης και συναντήθηκε με τον έμπορο κάνναβης στις Σαραντόβρυσες της Βέροιας.
Αρχικά, ο υποτιθέμενος αγοραστής συμφώνησε με τον έμπορο να του προμηθεύσει 10 κιλά κάνναβης, έναντι του ποσού των 15.000 ευρώ. Αφού ο αστυνομικός του έδειξε το χρηματικό ποσό για την αγορά των 10 κιλών κάνναβης, ο δράστης του υπέδειξε τις ποσότητες των ναρκωτικών, που είχε στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και κατασχέθηκαν 11,816 κιλά κάνναβης, 180 ευρώ που προήλθαν από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 8,212 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο  κινητά τηλέφωνα, καθώς και μία σιδερογροθιά και δύο μαχαίρια.
Συνολικά κατασχέθηκαν 20,028 κιλά κάνναβης, ποσότητα πολύ σημαντική και ο δράστης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Για τον λόγο αυτό ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Αστ/κος Δ/ντης Δημήτριος Παπαχρήστου παραχώρησε χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, με την παρουσία του διοικητή και υποδιοικητή του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, όπου και εξιστόρησε το χρονικό της σύλληψης.
Επιπλέον, ο κ. Παπαχρήστου κοινοποίησε και μία άλλη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αυτή τη φορά σε συνεργασία του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρία άτομα στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, από τα οποία το ένα ήταν δραπέτης φυλακών, καθώς βρέθηκαν πάνω τους μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, χάπια κ.α.).
ΠΗΓΗ: laosver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις