" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μέλη των Πυρήνων «πλασάρονταν» ως υπάλληλοι


Ως υπάλληλοι γραφείου ανεύρεσης εργασίας είχαν εμφανιστεί σε φοιτητές περιφερειακά μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» προκειμένου να υποκλέψουν στοιχεία αστυνομικών ταυτοτήτων και να τα χρησιμοποιούν για την ενοικίαση καταλυμάτων και οπλαποθηκών.

Τα μέλη, όπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ», έστηναν επίσης «ψεύτικα» αστυνομικά μπλόκα σε υπόγειες διαβάσεις έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ Αιγάλεω και κατέγραφαν τα στοιχεία νεαρών ατόμων που πίστευαν ότι ακολουθούν διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων.

Η ΕΛΑΣ ερευνά ακόμα τη μαρτυρία μίας νεαρής φοιτήτριας η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από τους συλληφθέντες στον Βόλο τον «υπάλληλο» εταιρείας που πωλούσε στην πλατεία Συντάγματος κάρτες κινητής τηλεφωνίας και κατέγραψε τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Αυτά φέρεται να είναι ορισμένα από τα συμπεράσματα των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ερεύνησαν τον τρόπο που βρέθηκαν, την προηγούμενη εβδομάδα, στην κατοχή των έξι συλληφθέντων - σε Νέα Ιωνία Βόλου και Χολαργό - στοιχεία 27 αστυνομικών ταυτοτήτων αλλά και στρατιωτικών δελτίων ανυποψίαστων πολιτών.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις