" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Προχωράμε στην κατασκευή του φράκτη»

Συνέντευξη του Χρήστου Παπουτσή

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τη χώρα, σε σχέση με την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη.

Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο Χ. Παπουτσής αναφέρθηκε στους μετανάστες λέγοντας ότι είναι «θύματα και θύτες», ενώ τόνισε ότι η παράνομη μετανάστευση είναι μια βόμβα στην ελληνική κοινωνία και ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την εξάλειψή της. Εξαγγέλλει δε, ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και η κυβέρνηση προχωρά στην κατασκευή του φράκτη στον Έβρο.

Αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας, ο υπουργός αποκαλύπτει ότι η «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» μπορεί να μην είναι μόνο μία οργάνωση, ενιαία και αδιαίρετη, ενώ απευθύνει έκκληση στους τρομοκράτες, τους οποίος αποκαλεί «παιδιά», να αφήσουν τα όπλα και να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγών «γιατί η ζωή είναι δική τους και η ελπίδα είναι μπροστά».

Αντίθετα, δεν απευθύνει κανένα μήνυμα στον Βασίλη Παλαιοκώστα, επιβεβαιώνοντας έτσι τη ρήξη που υπάρχει ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και τον δραπέτη.

Ο Χ. Παπουτσής, παραδέχεται ακόμη ότι το οργανωμένο έγκλημα εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται διαρκώς και δηλώνει εξοργισμένος από την υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών του κέντρου της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι δεν αρκεί η προσπάθεια της Αστυνομίας και ότι την ευθύνη για την οργάνωση της πόλης έχει ο Δήμος Αθηναίων.

Τέλος, ως προς την εκλογολογία, ο Χ. Παπουτσής εκτιμά ότι «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και θέτει σε αμφισβήτηση τη σταθερότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος». Μάλιστα, δήλωσε ότι οι σχετικές συζητήσεις είναι του «καφενείου».

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις