" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Απιστευτο ξεκατινιασμα Ελληνών στις Βρυξέλλες μπροστά στα μάτια των εκπληκτων ξένων. Μπατζελή VS SolidarityForGreece

 Τι έγινε πριν τη προβολή του Ελληνικού βίντεο κατά τη διάρκεια και όσο τα φώτα της αίθουσας ήταν κλειστά και τέλος μετά τη προβολή συνεχίστηκε το ρεζιλίκι μας!

*antiitroktiko* Ρεζίλι των σκυλιών. Παγωτό εμειναν οι ξένοι όπως μάθαμε! έβλεπαν κάποιους Ελληνες να......
γαβγίζουν (Kερατέα, ιστορία, IMF όλα σε ένα μίξερ και ότι προλάβουμε να πούμε) και κάποιους άλλους Ελληνες (ανάμεσα τους και η πρώην υπουργός μας κ. Μπατζελή) να τους χλευάζουν ή να καταφέρονται εναντίον τους με πολύ άσχημο τρόπο, σαν να επρόκειτω για έναν οικογενειακό καβγά κεκλεισμένων των θυρών...μόνο που δεν ήταν! Μήπως τελικά "ανήκωμεν στην Βαθια Ανατολή" ... γιατί αυτό ευρωπαική συμπεριφορά δεν το λες... οι Έλληνες αξίζουμε κάτι παραπάνω από το να είμαστε τα ενοχλητικά ζουζούνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ώρα που όλα τα έθνη κοιτάζουν πως να προκόψουν.

Δεν θα πάψουμε να υποστηρίζουμε ότι εμείς οι Ελληνες θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το πως τοποθετούμε τον εαυτό μας μέσα στην Ευρώπη και στο διεθνές σκηνικό. Οι γραφικότητες ορισμένων Ελληνων, πραγματικά μας κάνουν να κοκκινίζουμε από ντροπή για το τι μπορεί να σκέφτονται για τους απλούς Ελληνες οι οργανωμένοι και πειθαρχημενοι Ευρωπαίοι. Τέτοιου είδους γραφικές διαμαρτυρίες πρέπει να σταματήσουν οικοιωθελώς από μας γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να τις εμποδίσει. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, έχουμε ξεφτυλιστεί διεθνώς και οι ξένοι βλέπουν κάτι γραφικούς Ελληνες (δημόσιοι υπάλληλοι στην Ευρωπαϊκή Ενωση και φοιτητές είναι οι συγκεκριμένοι) να μιλάνε για μια χωματερή και κάποια Keratea! Γαμώ το κέρατο μου δηλαδή!

Από την άλλη, η νυν Ευρωβουλευτής και πρώην Υπουργός Γεωργίας κ.Μπατζελή σαν μικρό σπαστικό κοριτσάκι, μιλούσε πάνω στη φωνή του διαμαρτυρόμενου, φωνάζοντας "Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο , You are ridiculous! Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!" ενώ στη συνέχεια και έπειτα από αυτή τη συμπεριφορά, μίλησε και εξ ονόματος της Δημοκρατίας! .... "Δημοκρατία ειμί εγώ" το παιξε λοιπόν η κυρία Μπατζελή, και ας μην άφησε την αμέσως προηγουμενη στιγμή τον διαμαρτυρόμενο να ακουστεί. Κρίμα και την είχαμε σε κάποια υπόληψη τη συγκεκριμένη πολιτικό ... και ας έφυγε κακήν κακώς από το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης, λόγω αντικροούμενων συμφερόντων.

http://antiitroktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις