" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Γαλανόλευκη... κουρέλι σε δημόσιο κτήριο 3 μέρες πριν την 25η Μαρτίου

Μήπως άλλαξε γνώμη από τον τάφο ο Κολοκοτρώνης και δεν το μάθαμε;

Στο συγκεκριμένο κτήριο (Ελευθερίου Βενιζέλου & Σόλωνος) στεγάζονται δύο κεντρικές δημόσιες υπηρεσίες. Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και το Ειρηνοδικείο.

Ούτε για τα μάτια του κόσμου ακόμα και τώρα τρείς ημέρες πριν τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, δεν βρέθηκε κανείς να φροντίσει να αντικατασταθεί αυτό το κουρέλι που θυμίζει την Ελληνική Σημαία και να βάλει στη θέση του μια Γαλανόλευκη να κυματίζει, όπως συμβαίνει και σε άλλα δημόσια κτήρια της πόλης.

Τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα. Ούτε ένας δεν έχει ενοχληθεί, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες… Και ούτε πρόκειται. Ας είναι καλά η Ελλάδα που τους πληρώνει, τους ποτίζει και τους ταΐζει.

Ή μήπως θέλουν επίδομα ανοίγματος του παραθύρου και αντικατάστασης Σημαίας για να κάνουν το αυτονόητο;…

Αν έχει κανείς λίγο ελληνικό φιλότιμο εκεί μέσα, ας βάλει ένα ζευγάρι γάντια μην πάθει καμιά μόλυνση...) και ας βγάλει αυτό το μαύρο από το καυσαέριο κουρέλι που κρέμεται στον ιστό... Αν πάλι κανείς δεν μπορεί, ας προσλάβει ο δήμος Καλλιθέας έναν μετανάστη συμπολίτη μας να το κάνει.






KALLITHEAONLINE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις