" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οργή Π. Καμμένου για τη συγκάλυψη> Θα πάρω πρωτοβουλία για τη σύσταση Προανακριτικής για την Siemens.




O Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλία για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens.
Το ξεκαθάρισε και χθες στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη. Είναι προς τιμή του μια τέτοια πρωτοβουλία, όταν τόσο ο αρχηγός του Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Παπανδρέου-θα ματώσουμε-κάνουν ότι μπορούν για να συγκαλύψουν την υπόθεση.
Μ αυτό τον τρόπο τα δύο πριγκιπόπουλα της συγκάλυψης, ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης, απαξιώνουν τους 16 βουλευτές των κομμάτων τους που εργάστηκαν επί ένα χρόνο και παρόλα όσα υποστηρίζουν τα τραβεστί παπαγαλάκια της εξουσίας, κατάφεραν σπουδαίο έργο, κάτω από αντίξοες συνθήκες: Έφεραν στο φως στοιχεία και ντοκουμέντα για τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών που απεκάλυπταν αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, στη προσπάθειά του να υπερασπισθεί την αλήθεια της υπόθεσης και να οδηγηθούν επιτέλους τα πολιτικά καθάρματα που πλούτισαν καταδικάζοντας τα παιδιά σου στην ανέχεια για τον επόμενο αιώνα.
Τόσο ο διαπλεκόμενος –θα ματώσουμε- Παπανδρέου, όσο και ο Σαμαράς της «Πολιτικής Άνοιξης», είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία και τους αξίζει μια διαρκής Κερατέα.

kourdistoportokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις