" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ: Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Σκότωσε τον άντρα της μαζί με τον εραστή της!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουLamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί...

απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με πυροβόλο κυνηγετικό όπλο το οποίο βρήκαν. 
Μάλιστα φέρεται ότι σκέπασαν το κεφάλι του θύματος με κάτι και τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το νέο σατανικό ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Φυσικά τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα αλλάζουν στη ζωή τους, αφού είναι η μέρα που ξεκίνησε ο δικός τους Γολγοθάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις