" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κι όμως, τελικά ζήτησαν να εκκενώσουμε τα νησιά μας


Και όμως, οι τροϊκανοί πρότειναν να εκκενώσουμε τα μικρά ελληνικά νησιά, με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους. Η επαλήθευση της είδησης, ήρθε μια μέρα μετά τις χθεσινές διαψεύσεις και μάλιστα από το βήμα της Βουλής.
Ο υπουργός...

εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι «η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πλευρά για τα νησιά.

Την Ελλάδα την εκφράζει η πολιτική που χαράζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.» Με τον τρόπο αυτό, εμμέσως αλλά σαφώς, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το θέμα τέθηκε αλλά σε κατώτερο επίπεδο- σε επίπεδο τεχνοκρατών.

Βέβαια, ο Π. Καμμένος το προχώρησε το θέμα, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει χθες τη σχετική πληροφορία. Και λέμε το προχώρησε γιατί είναι σαφές ότι ο κ. Στουρνάρας μιλούσε για τις διαπραγματεύσεις με τα ανώτερα κλιμάκια της τρόικας.

Ωστόσο τα ζητήματα παραμένουν: Είτε έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ορισμένοι υπάλληλοι της Κομισιόν αντιλαμβάνονται, σήμερα, την Ελλάδα, είτε με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε το θέμα ο υπουργός Κώστας Μουσουρούλης.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μεταξύ των μικρών νησιών, συμπεριλαμβάνεται η Γαύδος,, τα Αντίκυρα, ο Καστός, η Ψέριμος, το Αγαθονήσι και οι Αρκιοί.


:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις