" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Άθλιο παρασκήνιο πίσω από την χθεσινή συνάντηση: Ο Ελληνικός λαός γονατίζει για την ανάπυξη του …Μπανγκλαντές!

Μία πολύ περίεργη φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με μία “απαίτηση” που ήλθε πακέτο με την χθεσινή επίσκεψη της Μέρκελ. 

Σύμφωνα με αυτή, η Τρόικα εκμεταλλεύθηκε την συγκυρία για να απαιτήσει την ...


άνευ όρων υπογραφή του εγκλήματος με την δραστική ουσία, χωρίς την παράλληλη ανβάθμιση του ΕΟΦ, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των σκευασμάτων!!

Εάν αυτό ισχύει, θα μιλάμε για ένα έγκλημα άνευ προηγουμένου. Κάθε βιοτεχνία στο …Μπανκλαντές που παράγει φάρμακα φασόν για μη Ευρωπαϊκές πολυεθνικές, μπορεί να πάρει έγκριση σκευάσματος από τοπικό γραφείο εγκρίσεων που μπορεί να εκπροσωπεί τον αντίστοιχο ΕΟΦ του …Λουξεμβούργου!


Την ίδια στιγμή, μία Ελληνική βιοτεχνία για να παράγει αντίστοιχο σκεύασμα λόγω της απαξίωσης του ΕΟΦ, θα έπρεπε να ανοίξει υποκατάστημα στο …Μπανγκλαντές, αφού έτσι θα έπαιρνε ευκολότερα την έγκριση για να πουλήσει στην Ελλάδα!


Δηλαδή, εάν περάσει αυτή η φονική κυριολεκτικά και οικονομικά απαίτηση, θα πανηγυρίζουν κάποιες πολυεθνικές που έχουν στήσει φάμπρικες σε τρίτες χώρες και παίρνουν τις εγκρίσεις “χονδρική”, την ίδια στιγμή που θα μπεί ταφόπλακα στις Ελληνικές επιχειρήσεις… 


Για να μην μιλήσουμε για τις ταφόπλακες των ασθενών που θα γίνουν πειραματόζωα σκευασμάτων, αφού σε πλείστες περιπτώσεις, πολλά από αυτά έχουν απαγορευθεί μετά από χρόνια, αφού πρώτα έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές.


Εννοείται ότι πίσω από μία τέτοια απαίτηση κρύβεται ένας χορός μίζας από λομπίστες σε Τροϊκανούς που ενώ απαιτούν την άμεση αποπληρωμή των Γερμανικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, την ίδια στιγμή λειτουργούν ως πλασιέ στυγνών συμφερόντων.


Από την άλλη, η κυβέρνηση προβάλλεται ως υπέρμαχος της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, την ίδια στιγμή που ο ΕΟΦ του οποίου η σφραγίδα εκπροσωπεί την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, παριστάνει τον τροχονόμο γενοσήμων από χώρες εκτός Ευρώπης! Δηλαδή Ευρωπαίοι κατ’ ονομα και μόνο.


Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει υπουργός που θα εισηγηθεί τέτοιο ανοσιούργημα. Θα καθίσταται άμεσα συνένοχος, αλλά εδώ θα πρέπει να παρέμβουν και οι υπουργοί ανάπτυξης και να ζητήσουν την απόλυτη αντιστροφή. 


Αναβάθμιση του ΕΟΦ και αξιοποίηση του σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν μπορεί να πληρώνουμε συνεχώς για την παραμονή μας στην ΕΕ και να μην εκμεταλλευόμαστε τα αναπτυξιακά όπλα που μας δίνει. 


Είναι αδιανόητο αντί να παράγουμε και να εξάγουμε φάρμακα με την έγκριση του ΕΟΦ, να γινόμαστε πάλι σκουπιδότοπος του πλανήτη καταστρέφοντας περεταίρω το εμπορικό μας ισοζύγιο.


Ανάπτυξη για την Ελλάδα, όχι για τον Μπανγκλαντες!




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις