" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δείτε πόσα παίρνουν οι μνημονιακοί "δημοσιογράφοι" του MEGA και θα καταλάβετε γιατί υποστηρίζουν με τόση λύσα την τρόικα!



Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.

Ίλιγγο λοιπόν, προκαλούν οι μισθοί που λάμβαναν οι σχολιαστές του Mega!


Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Unfollow;




To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την... αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

«Τη διετία της κρίσης και του μνημονίου η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ»!!!!


Το Unfollow επισημαίνει πως:

«Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Είναι λογικό οι άνθρωποι να είχαν φόβους για το τι θα τους ξημερώσει!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις