" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΟΑΣΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα νυχτερινά, Στον αέρα πάλι η δεδουλευμένη απασχόληση Σεπτεμβρίου

Η ΠΟΑΣΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα νυχτερινά, Στον αέρα πάλι η δεδουλευμένη απασχόληση Σεπτεμβρίου
«Καταβολή αποζημίωσης για την νυχτερινή εργασία μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2012»

"Κύριε Υπουργέ,
 Ως γνωστό και με παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας, αυξήθηκε προ μηνός με την ΚΥΑ υπ. αριθ. 8002/32/204-ε, μόνον για το έτος 2012 το ανώτατο όριο ωρών νυκτερινής απασχόλησης κατά 2 εκατ. προκειμένου να είναι εφικτή η καταβολή της πενιχρής αμοιβής των 2,93 € ανά ώρα, στους συναδέλφους μας Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες. 

Με την προαναφερόμενη αύξηση έγινε εφικτή η καταβολή του ποσού των δεδουλευμένων ωρών του μηνός Αυγούστου με την μισθοδοσία του μηνός Οκτωβρίου.

Αυτές τις ημέρες για μια ακόμα φορά επικρατεί έντονη ανησυχία στους κόλπους των συναδέλφων μας εάν έχει διασφαλιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών του μηνός Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου με τις επόμενες μισθοδοσίες.

Κύριε Υπουργέ,

Επειδή σε λίγες μέρες κλείνει η μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου στην οποία θα πρέπει να συμπεριληφθεί η καταβολή του ποσού των δεδουλευμένων ωρών της νυκτερινής εργασίας του μηνός Σεπτεμβρίου, παρακαλούμε να μας γνωρίστε εάν έχουν διασφαλιστεί τα απαιτούμενα κονδύλια και εάν η καταβολή τους θα γίνει κανονικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις