" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν 2 από τους 4 Αλβανούς πιστολέρο




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή τη στιγμή, στα χέρια των ανδρών της ΕΚΑΜ βρίσκονται οι δύο από τους τέσσερις Αλβανούς, που άνοιξαν...



πυρ τα ξημερώματα με καλάσνικοφ κατά των πληρώματος περιπολικού αλλά και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί, από τα ξημερώματα έχουν στήσει ασφυκτικό κλοιό στην ευρύτερη περιοχή του νεκροταφείου, στον "Κόκκινο Μύλο", στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκτιμούν ότι εκεί έχουν εγκλωβίσει όλους τους δράστες, της παρολίγο δολοφονικής επίθεσης εναντίον των αστυνομικών.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ήδη ο 34χρονος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων καθώς και ο συμπατριώτης του - μέλος της αδίστακτης ομάδας των "τριών", που βοήθησε στην απόδραση, χθες το απόγευμα. 

Η απόδραση από τα Τρίκαλα

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, και οι τέσσερις δράστες είναι Αλβανοί, και πρόκειται για εκείνους που μετείχαν στην απόδραση β
αρυποινίτη συμπατριώτη τους, χθες το απόγευμα, από τις φυλακές Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Τρικάλων, οι 3 οπλισμένοι με καλάσνικοφ Αλβανοί έστησαν κινηματογραφική επιχείρηση, με τα καλάσνικοφ να κροταλίζουν στον αέρα, προκειμένου να απελευθερώσουν τον κρατούμενο - βαρυποινίτη συγκρατούμενό τους.

Οι δράστες βρίσκονταν ήδη στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, προφανώς έχοντας εκ των προτέρων συνεννοηθεί με τον κρατούμενο ότι θα μεταφερόταν από τις φυλακές προφασιζόμενος οξείς πόνους. Ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους φρουρούς οι οποίοι τον συνόδευαν αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Τους χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν στον αέρα σκορπώντας πανικό στο νοσοκομείο με τους γιατρούς, το προσωπικό και τους ασθενείς να τρέχουν ανάστατοι μακριά από το χώρο όπου βρίσκονταν οι ένοπλοι εισβολείς.    Οι τρεις Αλβανοί έβαλαν τον κρατούμενο σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Άφησαν, όμως, πίσω τους ένα από τα όπλα τους που τους έπεσε και δεν σταμάτησαν για να το πάρουν. Το όπλο εστάλη για έρευνα στα ειδικά εργαστήρια.

Το τετ α τετ με την ΔΙΑΣ

Τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που πλέον περιπολούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας,  εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ., με ειδικά όργανα νυχτερινής όρασης.

Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μυλου, με την αστυνομία να συλαμβάνει έναν απο αυτούς, ενώ πριν από λίγο συνελήφθη και ο δεύτερος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις