" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Άσχετοι αριστερο-δημοσιογράφοι, ψευτοσυνδικαλιστές και "παπαγαλάκια" bloggers


Πάει η σπέκουλα σύννεφο...

Εδώ και πολύ ώρα βλέπουμε, διαβάζουμε και οργιζόμαστε με το μέγεθος της ασχετοσύνης που διέπει ορισμένους "δημοσιογράφους", γνωστοί για τα αντεθνικά τους συναισθήματα, παρασυρμένοι από συνδικαλιστές με αμφίβολη δραστηριότητα. 


Από κοντά και οι bloggers, που έχουν καταντήσει μεγαλύτερα "παπαγαλάκια" ακόμη και από τους "μνημονιακούς" αστέρες, μεγαλοαμοιβόμενους "δημοσιογράφους". 

Διαβάστε τι πραγματικά συμβαίνει....

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία:





Αυτή είναι η είδηση - όπως με τη μέθοδο του copy paste κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από πολλά blogs και sites, μεταξύ των οποίων και του enikos.gr αλλά και του parapolitika.gr.:

Ο γιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη 
σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, 


δεν έφερε τα διακριτικά του σώματος της Αστυνομίας, αλλά όπως φάινεται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα , φόραγε άλλο σήμα , που παραπέμπει σε εθνικιστικά σύμβολα, τα οποία ο ίδιος είπε ότι ανήκουν σε «σε φασιστικές ομάδες».
 

Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι οι άνδρες των ΜΑΤ και άλλων επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας έχουν πάνω τους σήματα ή έχουν χαράξει στα κράνη και τις ασπίδες τους συνθήματα και σύμβολα που παραπέμπουν στον εθνικισμό και την άκρα δεξιά.

Και... η αλήθεια:


Επειδή, αμάσητη τροφή δεν κατεβάζουμε, και κουτόχορτο δεν τρώμε, πόσο μάλλον προπαγανδιστικές ειδήσεις, τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής: 


Οι άνδρες ΔΕΝ είναι της ΔΙΑΣ αλλά της ΔΕΛΤΑ. Μόνο η ΔΕΛΤΑ κυκλοφορεί με μαύρα κράνη και αυτού του είδους την εξάρτηση (επωμίδες, θώρακες κτλ).

Η ΔΙΑΣ, από την πρώτη ημέρα σύστασής της, έχει κατέβει σε πορεία, στο κέντρο, μόνο μία φορά, με τραγικά αποτελέσματα και για το κύρος της και για της δυνατότητές της, αφού πρόκειται για ομάδες καταστολής του εγκλήματος με μηδενική εμπειρία στην 
αντιμετώπιση διαδηλωτών ή "μπαχαλάκηδων".

Το συγκεκριμένο σήμα, σε καμία περίπτωση δεν είναι εθνικιστικό. 


Έχει μία ελληνική σημαία με τον δικέφαλο αετό

Τώρα αν πιστεύουν ορισμένοι συνδικαλιστές, όπως ο  Κώστας Καταρχιάς, ότι πρόκειται για εθνικιστικό σύμβολο, μάλλον έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα ή δεν έχει πάει ποτέ σχολείο ή όταν πήγαινε, στο μάθημα της ιστορίας κοιμόταν.








 http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις