" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δεκαεπτάχρονος προέτρεπε γονείς να βιάζουν ανήλικα

Εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία με σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό εντοπίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την εξιχνίαση υποθέσεων κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, στις οποίες εμπλέκονται τρεις Έλληνες.
Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο με τη σύλληψη ενός 45χρονου στο Κιλκίς για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Ανάλογες δικογραφίες σχηματίσθηκαν και σε βάρος δύο ακόμη ανδρών ηλικίας 39 και 17 ετών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα.
Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του 47χρονου προπονητή για παιδεραστία στην Κρήτη.
Η διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού είχε διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός χρηστών σε όλη τη χώρα προμηθεύτηκε πλήθος αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη των τριών ανδρών.
Στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ και τρία laptop. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα υποβληθούν για εργαστηριακή διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία αναρτήθηκαν.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο φορητό υπολογιστή του 45χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικού πορνογραφικού υλικού πρωτοφανούς σκληρότητας, τα οποία στάλθηκαν σε διεθνή βάση ανάλυσης για περαιτέρω διερεύνηση.
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο 17χρονος κατηγορούμενος δημοσίευε σε ιστοσελίδα συμβουλών προς γονείς προτροπές για βιασμούς ανηλίκων, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αντιδράσεις πολλών χρηστών του διαδικτύου.


 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις