" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Διπλό και Goal !!!

Το kickbet.gr σε συνεργασία με το Γόρδιο Δεσμό σας προτείνει παιχνίδια για το πάμε στοίχημα.
Βραδυά Europa League η αποψινή με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των "16", οι οποίοι προσφέρονται όλοι τους ως μονοί αποδεκτοί. 
Η σημερινή μας δυάδα στην οποία έχουμε καταλήξει αναλύεται παρακάτω.
Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Μάντσεστερ Γ. στο Σαν Μαμές. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στο Όλντ Τράφορντ με 3-2 και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 
Οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα παίξουν επιθετικά από την αρχή και θα κυνηγήσουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τη μεγάλη ανατροπή. Θέλουν τη νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν την πρόκριση. Πληρώνει πολύ καλά το διπλό το οποίο θα το συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας.
Τελειώνουμε με την αναμέτρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός μετά το υπέρ του 1-0 της Ουκρανίας υποδέχεται τη Μέταλιστ, που θα τα παίξει όλα για όλα για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει αυτή το εισιτήριο για την κλήρωση της Παρασκευής. 
Οι Ουκρανοί είναι καθαρά επιθετική ομάδα και έχουν την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στη διοργάνωση με 23 γκολ. 
Οι παίκτες του Βαλβέρδε θα ψάξουν το γκολ από νωρίς για να μεταδώσουν το άγχος στους αντιπάλους τους. 
Προέρχονται από ένα σερί 21-0 γκολ σε όλους τους τελευταίους αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Αναμένεται ένα ανοικτό παιχνίδι όπου πιστεύουμε οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να πετύχουν από ένα γκολ.
Συνοπτικά :
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 (2.30)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ Goal (1.65)
Δείτε περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις, τις τάσεις της αγοράς αλλά και όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο :  kickbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις