" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η Ελευθερία είναι σέξι και το δείχνει ! ( ΦΩΤΟ )

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision.Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision.
 
Μια άκρως σέξι εμφάνιση έκανε η  Ελευθερία Ελευθερίου η οποία με το τραγούδι ...
 
«Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. 
 
Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12/05/1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Από μικρή έδειξε την αγάπη για την μουσική,τη ζωγραφική, τον στίβο, τον χορό, αλλά και το τραγούδι που τελικά την κέρδισε. Στο δημοτικό ξεκινάει μαθήματα πιάνου, θεωρίας της μουσικής κι αρμονία.
 
 Σε ηλικία 15 ετών κάνει μαθήματα φωνητικής κι από τα 16 της κιόλας είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΟΚ στην Κύπρο. Όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει Music and Performance στο University of Surrey στο Λονδίνο.
 
Η Ελευθερία Ελευθερίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show The X-Factor 2, όπου αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, σίγουρα όμως κέρδισε τις εντυπώσεις. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις