" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι 8 διαγραμμένοι της ΝΔ που προσχωρούν στο κόμμα Καμμένου

Αυτοί είναι οι οκτώ διαγραμμένοι της ΝΔ που προσχωρούν στο κόμμα Καμμένου
Ενδεχομένως και να ξεπεράσουν τους οκτώ οι διαγραμμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι το αργότερο αύριο θα ανακοινώσουν την προσχώρηση τους στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Έτσι, μετά την Ελενα Κουντουρα και τον Παναγιώτη Μελά που ήδη ανακοίνωσαν ότι θα συμπορευθούν με τον κ. Καμμένο, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς θα τον ακολουθήσουν οι: Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα (Σερρών), Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας) και Κώστας Παπασιώζος (Αρτας).

Ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσουν οι: Μίκα Ιατρίδου (Δωδεκανήσου), Μαργαρίτης Τζίμας (Δράμας) και Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλας), ενώ ο Κώστας Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης) πιθανότατα δεν θα πολιτευθεί στις εκλογές ενώ ο Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής) σκέφτεται να στραφεί προς τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα η το αργότερο αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση των διαγραμμένων βουλευτών που έχουν αποφασίσει την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προθέσεων τους.

Θέμα χρόνου, πάντως, θεωρείται η επιστροφή στη Ν.Δ. των βουλευτών που χουν διαγραφεί αλλά υπερψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους της Δανειακής Σύμβασης -Μανώλης Κεφαλογιάννης Ηρακλείου), Αναστάσιος Καρυπίδης (Σερρών), Θεόφιλος Λεονταρίδης (Σερρών), Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς), Αλέξανδρος Δερμενζτόπουλος (Εβρου).










http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις