" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επί ποδός πολέμου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ στο..."κόλπο".
"Επιστρατεύονται" και οι οικογένειες των στρατιωτικών.

 

Μπορεί να αποφασίστηκε , όλοι οι υπουργοί και οι πολιτικοί να παραστούν κανονικά στις παρελάσεις, προκειμένου να φανεί ότι οι αντιδράσεις του κόσμου δεν τους πτοούν και δεν τους φοβίζουν, η αστυνομία όμως βρίσκεται επί ποδός πολέμου.
 

Με εσωτερικό έγγραφο ζητείται...

την ημέρα της παρέλασης όλο το αστυνομικό προσωπικό να βρίσκεται στα μέτρα τάξης και μόνο το απολύτως απαραίτη το προσωπικό να παραμείνει στα τμήματα.
Ρεπό και άδειες έχουν ανακληθεί.
Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ έχουν επιστρατεύσει τα ειδικά "βαλιτσάκια" για να εντοπίσουν πιθανές "κινήσεις" πολιτών την ημέρα της εθνικής επετείου.
 

Οι αστυνομικοί θα κάνουν προληπτικούς ελέγχους για τον εντοπισμό αυγών και γιαουρτιών.
 

Παράλληλα έχουν σταλεί ειδικές προσκλήσεις σε συγγενείς αξιωματικών και στρατιωτικών προκειμένου να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις από ειδικές θέσεις που βρίσκονται σε σημεία γύρω από τις εξέδρες των επισήμων.
 

Σε πολλά σημεία επίσης θα έχουν τοποθετηθεί κάγκελα προκειμένου να μην είναι δυνατή η πρόσβαση του πλήθους ,κοντά στις εξέδρες των επισήμων.
 

Το καλυτερο βέβαια από όλα, θα είναι να ξανασκεφτούν όσοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις την ημέρα της εθνικής επετείου πως υπάρχουν και άλλες ημέρες για να διαμαρτυρηθούν.

Τις ημέρες των εθνικών επετείων τιμούμε όσους έδωσαν αίμα και μάχες για να μπορούμε να διαδηλώνουμε ελεύθερα όλες τις άλλες ημέρες του χρόνου.

Με το να προκαλούν προβλήματα τις ημέρες των εθνικών επετείων, δικαιώνουν αυτούς που φωνάζουν πως είναι εγκάθετοι των κομμάτων που τόσα χρόνια ζητούν την κατάργηση των παρελάσεων και έχουν βρεί τώρα πρόσχημα, την αγανάκτιση του κόσμου,για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις