" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Έκλεβαν μανουάλια και μεταλλικά αντικείμενα





Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Καρπενήσι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καρπενησίου, τρεις ROMA ηλικίας 25, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Οι αστυνομικοί, που έκαναν ελέγχους, εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και οδηγούσε ο 25χρονος, και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός μεταλλικών αντικειμένων, βάρους 400 περίπου κιλών και 12 αποσυναρμολογημένα και ελαφρώς κατεστραμμένα μανουάλια Εκκλησιών.

Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν κλέψει τα μεταλλικά αντικείμενα από δημοτικό κτήριο στο Κρίκελλο Ευρυτανίας και ανήκουν σε 63χρονο ημεδαπό, ο οποίος τα αναγνώρισε και του αποδόθηκαν. 

Επίσης τα δύο κλαπέντα μανουάλια τα είχαν αφαιρέσει από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Περδικόβρυσης Ναυπακτίας και τα υπόλοιπα δέκα από Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Ναυπάκτου.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί, μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρπενησίου και η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.




http://www.lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις