" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Ανεπιθύμητοι» όλοι οι βουλευτές στα Τρίκαλα


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές Τρικάλων σήμερα, καθώς πολίτες κόλλησαν αφίσες χθες το βράδυ στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της πόλης.

Στις αφίσες διαμαρτυρίας οι πολίτες είχαν γράψει πως οι βουλευτές είναι «ανεπιθύμητοι». 
Ενώ την αφισοκόλληση υπογράφουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Αφίσες βρήκαν στα γραφεία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος, και από τη Νέα Δημοκρατία οι Θεόδωρος Σκρέκας και Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ήδη στην πόλη εκφράζονται φόβοι για έκτροπα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ υπενθυμίζεται πως πολίτης είχε γρονθοκοπήσει το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Μαγκούφη.


“Να φύγουν, να… πάνε αλλού οι βουλευτές”
Τοιχοκόλλησαν σε τοίχους και σε τζάμια ότι είναι ανεπιθύμητοι…

Νέο χτύπημα από ομάδα Τρικαλινών πολιτών οι οποίοι… κοινοποίησαν προς τους βουλευτές ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι στη πόλη!!!…

Το βράδυ της Πέμπτης θυροκόλλησαν και επισήμως στα πολιτικά τους γραφεία και στις εισόδους των κομματικών οργανώσεων τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούν να συναναστρέφονται μαζί τους και τους χαρακτηρίζουν 

«υποτακτικούς» οι οποίοι «ψήφισαν αδίστακτα το Μνημόνιο 2 που μας οδηγεί σε αφανισμό». 

Αναφέρουν ότι «παραδόθηκαν στις επιταγές του ΔΝΤ και της Τρόικας» και τους καταλογίζουν ότι δεν ύψωσαν ανάστημα όταν έπρεπε για να συμφέροντα του λαού. 
Και η 25η Μαρτίου έρχεται.









trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις