" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τα αποτελέσματα στη Δ’ Εθνική


Τα αποτελέσματα στη Δ’ Εθνική
Επεισοδιακή ήταν η αγωνιστική δράση την Κυριακή (11/3) στη Δ’ Εθνική, με παιχνίδι που δεν τέλειωσε ποτέ και μικροεντάσεις.
Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επικράτησε 1-0 στο Σουφλί του Έβρου, και παρέμεινε αήττητος και πρώτος, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης συνέτριψε με το βαρύ 9-1 τους Πόντιους Ευμοίρου.
Στον 2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος νίκησε 1-0 τον Εθνικό Σοχού κι έμεινε μόνος πρώτος, καθώς ο Οδυσσέας Κορδελιού έμεινε στο 0-0 με την Καλλικράτεια. Λόγω… χιονιά αναβλήθηκε το Απόλλων Αρναίας-Κιλκισιακός.
Στον 3ο όμιλο, οι ομάδες της Ημαθίας έκαναν… πάρτι στο ρεπό της Ακαδημίας, καθώς η Νάουσα νίκησε 3-2 την Αστραπή Μεσοποταμίας, η Αλεξάνδρεια 1-0 τα Γρεβενά Αεράτα και τα Λευκάδια 4-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα πέρασε νικηφόρα από το Μουζάκι με 2-0, ενώ ο Αμπελωνιακός επικράτησε 1-0 του Ταυρωπού. Ο ΑΟ Καρδίτσας νίκησε κι αυτός, 2-1 το Βελούχι.
Στον 5ο όμιλο, τα Τρίκαλα «άλωσαν» την Κέρκυρα, επικρατώντας 1-0 της Κασσιώπης, ενώ η Φιλοθέη παρέμεινε δεύτερη, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Πίνδου Κόνιτσας.
Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος επιβλήθηκε και του Διαγόρα Βραχνέικων με 1-0, ενώ το Πανόπουλο έμεινε στο 0-0 με τον Πάμισο.
Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος «αγκάλιασε» τον τίτλο, καθώς επικράτησε 1-0 της Κύμης εκτός έδρας. Η Χαλκίδα έμεινε στο 0-0 με τον Πανναυπλιακό, ενώ ο Μανδραϊκός νίκησε 2-0 την Ένωση Άσπρα Σπίτια.
Στον 8ο όμιλο, Ελπιδοφόρος και Φωστήρας συνέχισαν με νίκες, αλλά την παράσταση έκλεψε το Καρλόβασι, καθώς ο πρόεδρος των Σαμιωτών πήρε την ομάδα (!) και αποχώρησε από το γήπεδο στο 87’ του αγώνα με το Αιγάλεω ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία.
Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός νίκησε δύσκολα 1-0 το Κερατσίνι σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ενώ νίκες πέτυχαν ο Αιολικός, 2-0 την Ελλάδα Ποντίων, και ο Ιωνικός, 2-1 εκτός έδρας το Κορωπί.
Στον 10ο όμιλο, η Επισκοπή επικράτησε 3-1 του Πατούχα και παρέμεινε στην πρώτη θέση, ενώ ο Γιούχτας νίκησε 1-0 τον Μινώταυρο. Στο 1-1 έμεινε με τις Ασίτες ο Ηρόδοτος.
πηγή www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις