" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ευρυτανία : Έφαγαν ψωμάκι και μπομπότα στην ΠΕΛ(φωτορεπορτάζ)



Εκατοντάδες Ευρυτάνες της Φθιώτιδας, βρήκαν την πατρίδα τους... στην ΠΕΛ.

Με ένα καλοστημένο περίπτερο που παρουσιάζει τις ομορφιές του νομού, οι Δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων ενώνουν τις δυνάμεις τους και υποδέχονται τους επισκέπτες της 46ης ΠΕΛ, κερνώντας τους παραδοσιακά εδέσματα της Ευρυτανίας. 

Και φουρνιστό ψωμάκι και την πατροπαράδοτη μπομπότα είχαν την ευκαιρία να γευτούν άνθρωποι κάθε ηλικίας που πέρασαν μέχρι σήμερα τις πύλες της Έκθεσης.  

Θεωρώντας ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξωστρέφεια της Ευρυτανίας, οι δύο Δημοτικές Αρχές συμμετέχουν σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της Στερεάς Ελλάδας.  

Με χαμηλό κόστος, συλλέγοντας προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις και χρησιμοποιώντας υλικά από την Ευρυτανική γη, οι δύο Δήμοι κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν χώρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εντός της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ...

που υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες και τους ενημερώνει για την Ευρυτανία και τους προσκαλεί να τη γνωρίσουν, να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία της, τις μοναδικές γεύσεις της, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την αξεπέραστη ιστορία της. 

Όλοι μπορείτε να επισκεφθείτε την Έκθεση καθημερινά στο Κτήριο Β, στο Περίπτερο 38 από τις 18:00 – 22:00 εκτός από Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου όπου θα είναι ανοιχτό να σας υποδεχτεί 10:00 – 14:00 και 18:00 – 22:30. 

Δείτε φωτο για το lamiastar.gr, της Έλλης Καλύβα από τον Δήμο Καρπενησίου :




































http://www.lamiastar.gr/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις