" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έντονες αντιδράσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Οργισμένη ήταν η απάντηση του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος με μήνυμά του στο Facebook μιλά για το θέμα του επίμαχου εγγράφου.

«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα», τονίζει μεταξύ στο μήνυμά του ο Πάνος Καμμένος.


«Όσο και να χτυπάτε, ότι...


βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε», αναφέρει και προσθέτει με νόημα ότι «ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και «ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες».


«Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες. Κάνετε λάθος. Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας. Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας», τονίζει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καταλήγει:

«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».


Τέρενς Κουίκ: «Είμαστε στόχος συντονισμένων επιθέσεων»


Για συντονισμένες επιθέσεις κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο την Τρίτη και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ.


Σε δηλώσεις του στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" ο Κουίκ ανέφερε μάλιστα ότι «ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να γίνει έστω και μια μέρα Πρωθυπουργός, για να ικανοποιήσει ενδεχομένως την συγχωρεμένη την γιαγιά του, την Πηνελόπη Δέλτα»




.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις