" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ωμή παρέμβαση Μέρκελ στα εσωτερικά της Ελλάδας Κάντε δημοψήφισμα για την παραμονή σας στο ευρώ


Μέρκελ σε Παπούλια: Η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να καταγγείλει την σύμβαση

«Μαστίγιο και καρότο» φαίνεται ότι είναι η τακτική του Βερολίνου για την Ελλάδα. 
 
Στο περίφημο τηλεφώνημα που έκανε η Άνγκελα Μέρκελ στον Κάρολο Παπούλια, καθώς πρότεινε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα να διεξάγει μαζί με τις εκλογές του Ιουνίου και δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στο ευρώ.
 
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η καγκελάριος της Γερμανίας ζήτησε από την κυβέρνηση που θα προκύψει να τηρηθούν οι υποχρεώσεις μας διευκρινίζοντας επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει καταγγελία της σύμβασης. 
 
Ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος -που ενημερώθηκε από τον Κάρολο Παπούλια- ξεκίνησε τον κύκλο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών. 
 
Γύρω στις 5.30 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στον οποίον μετέφερε το περιεχόμενο της συνομιλίας Παπούλια-Μέρκελ.
 
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να σχολίασε: «Το ακούω αυτό από τον περασμένο Ιούλιο, ότι θα φέρουν αναπτυξιακό πακέτο. Ήταν άλλωστε μέσα στο πακέτο της λύσης του Οκτωβρίου. Και το καλό που θα κάνουν είναι να υλοποιήσουν και οι Ευρωπαίοι τα συμφωνηθέντα».
 
Στην Ιπποκράτους διαβλέπουν «διάχυτο κλίμα δυσφορίας» απέναντι στη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία ουσιαστικά καλεί την Ελλάδα να σοβαρευτεί διότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν φτάσει στα όρια τους. 
 
Οι ίδιες πληροφορίες, εμφανίζουν τον Μάρτιν Σουλτς να έχει έρθει ως απεσταλμένος της ΕΕ στην Ελλάδα, επειδή δεν είναι «persona non grata» για να μεταφέρει με κάποιον τρόπο αυτό το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Ε.Ε για την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://permisospress.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις