" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πλήρωνε ταλαίπωρε ΛΑΕ τα κινητά των...αυλοκολάκων!

Tην ώρα που το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων ΥΠΟΦΕΡΕΙ από ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΙΝΑ, το ΠΑΣΟΚ "ψαρεύει" ψηφοφόρους, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες σε εν δυνάμει "δικούς" του, επιβαρύνοντας με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον Ελληνικό λαό. Άλλο ένα....
σκάνδαλο, που φυλάσσεται καλά τόσο καιρό και "κυκλοφορεί" ως κοινό μυστικό στη πολιτική πιάτσα. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ονόματα που απολαμβάνουν παροχές που δεν μπορεί ΚΑΝ ο μέσος Έλληνας να απολαύσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Η Wind η εταιρεία των "πολλών" αφεντικών, έχει στήσει μπίζνα με το πολλά υποσχόμενο ΠΑΣΟΚ, εις βάρος του Ελληνικού λαού, που καθημερινά λιμοκτονεί από τα ασφυκτικά μέτρα των χαβαλέδων της Βουλής και της Τρόϊκας.

Δείτε πιο κάτω ονόματα που αιτήθηκαν την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ του ΠΑΣΟΚ για ΔΩΡΕΑΝ κινητή τηλεφωνία και ιντερνέτ αλλα και τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας blackberry αξίας 500 και 600 ευρώ. Αναλογιστείτε πόσο μας κοστίζουν καθημερινά τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και από που πληρώνονται.

Σπάστε το τηλεφωνικό τους κέντρο και σπάστε τα τηλέφωνα από κάθε αυλοκόλακα που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή, που ο ελληνικός λαός ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τα ληστρικά μέτρα ΠΕΙΝΑΣ.
Την ώρα που επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη, υπάλληλοι μένουν στον δρόμο ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ, καθημερινά συμπολίτες μας αυτοκτονούν μην αντέχοντας τον περίγελο και την ξεφτίλα που τον έφτασε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια, ο "προχώ" Γιώργος Παπανδρέου εγκρίνει ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ!

Παρατηρήστε πιο κάτω την σχετική εγκύκλιο και ρίξτε την μούντζα σας για άλλη μια φορά στο Κυβερνών κόμμα.


Δείτε σε αυτό το λινκ τα όνοματα όσων εγκρίθηκαν, όσων είναι σε αναμονή και των πολύ λίγων που απορρίφθηκαν και αν βρείτε κάποιον γνωστό σας, απλά γιαουρτώστε τον.
 
Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η ΒΡΩΜΙΑ και η κοροιδία που μας ταϊζουν κάθε μέρα οι κλέφτες της ζωής μας, των παιδιών μας, της ανάσας μας.
 
 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΙΓΑ.
 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις