" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εκκενώθηκε το King George! - Πεδίο μάχης όλη η Αθήνα! - Ξύλο και δακρυγόνα

 

- To ξενοδοχείο εκκενώθηκε για την ασφάλεια των ενοίκων
- Συγκρούσεις παντού! Σταδίου, Καραγ. Σερβίας, Αμερικής και Πανεπιστημίου!
- 26 προσαγωγές και 3 συλλήψεις! - 19 αστυνομικοί τραυματίες

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Αθήνα με τα ΜΑΤ να έχουν πνίξει το κέντρο στα δακρυγόνα, με τους διαδηλωτές να απαντούν με ότι βρίσκουν μπροστά τους και με τους γνωστούς προβοκάτορες να βρίσκουν χώρο να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν.

H κατάσταση είναι τόσο επικίνδυνη που η διοίκηση του ξενοδοχείου King George ανακοίνωσε οτι αποφάσισε να το εκκενώσει. Ολη η ανακοίνωση:

"Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου King George Palace με γνώμονα την ασφάλεια των ενοίκων και των εργαζομένων ανακοινώνει την πλήρη εκκένωση του ξενοδοχείου λόγω του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στην Πλατεία Συντάγματος".

Η Αθήνα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα είναι σε πόλεμο. Το κέντρο είναι φυσικά απροσπέλαστο από την Λ. Αλεξάνδρας έως και την Συγγρού και η ατμόσφαιρα είναι το λιγότερο αποπνικτική!
Οι μάχες εκτείνονται από την Πανεπιστημίου και την Αμερικής, έως την Αμαλίας και την Καραγιώργη Σερβίας. Τα μέτωπα σήμερα είναι πολλά και σε πολλούς δρόμους έχουν στηθεί οδοφράγματα. Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι οπλισμένοι με σφεντόνες.ΩΡΑ 15.10 Πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει να προστατευθείOλα ρημαγμένα από τους κουκουλοφόρουςΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαζεύουν πολεμικό υλικό σε κάδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις