" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

"Στην κόψη του ξυραφιού" το Μεσοπρόθεσμο! - Περνάει-δεν περνάει...




Την εκτίμηση ότι το Μεσοπρόθεσμο θα μαζέψει λιιγότερες από 153 ψήφους στη Βουλή - ήδη δύο βουλευτές της Κ.Ο έχουν δηλώσει ότι δεν το ψηφίζουν άρα το 155 αποκλείεται εκ των πραγμάτων - διατυπώνουν ανοιχτά βουλευτες του ΠΑΣΟΚ. Άρα η υπερψήφισή του σαφώς τίθεται υπό αίρεση, αν λάβουμε υπ'όψιν ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος των "ελεύθερων σκοπευτών" δηλαδή αυτών που δεν δηλώνουν εκ των προτέρων καταψήφιση, αλλά το καταψηφίζουν στην πράξη. Οπωσδήποτε έχει μεγάλη πολιτική σημασία αν θα ψηφιστεί από 151 ή από 150 ή και λιγότερους βουλευτές.
Ερώτημα είναι τι θα κάνει η ΔΗΣΥ της Ν.Μπακογιάννη...
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο άφησε μιλώντας το Σάββατο στον ΣΚΑΪ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, εάν -όπως είπε- δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από την κυβέρνηση για πιο δίκαια μέτρα, κάτι που αποκλείεται φυσικά να συμβεί.
«Για έναν που ζει την ιδιότητα του βουλευτή είναι από τις πιο βασανιστικές στιγμές της ζωής του. Βιώνω δύσκολες στιγμές. Η πίεση του κόσμου εκφράζει την αγωνία την ανησυχία και κάποιοι το μαρτύριο της φτώχειας» σημείωσε.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι ανήκει σε μία κυβερνητική παράταξη που καλείται μόνη της να σηκώσει το βάρος των μέτρων.
«Το πολιτικό σύστημα αποδεικνύεται αδύναμο και ανίκανο. Έστειλα σημείωμα με 15 σημεία και περιμένω δεσμεύσεις της κυβέρνησης, βάζω ζητήματα που με λίγη αποφασιστικότητα μπορούν να μαζευτούν χρήματα» τόνισε.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στον ΣΚΑΪ ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα.
«Για εμένα δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, καθαρές κουβέντες», υπογράμμισε ο κ. Αθανασιάδης, σε παρέμβαση που πραγματοποίησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Σε πάρα πολλά σημεία δεν διαφωνώ με την κυβέρνηση, αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι κάποιες ΔΕΚΟ δεν πρέπει να πωληθούν» επισήμανε.
Αλλά και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θωμάς Ρομπόπουλος δήλωσε και πάλι την Παρασκευή σε τηλεοπτικό σταθμό ότι προσανατολίζεται να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και στη συνέχεια να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.
Από την πλευρά της, η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου, φαίνεται ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ φέρεται διατεθειμένη να παραιτηθεί από βουλευτής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις