" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο - Συσσίτια σε υπαξιωματικούς που δεν έχουν να φάνε

Απίστευτο - Συσσίτια σε υπαξιωματικούς που δεν έχουν να φάνε

Συσσίτια στις στρατιωτικές μονάδες της χώρας για το κατώτερο μόνιμο προσωπικό ξεκίνησαν με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Έθνος» σε ένα ρεπορτάζ-σοκ για την κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι υπαξιωματικοί κυρίως λόγω της δραματικής μείωσης των αποδοχών τους:
«Σημεία (και τέρατα) των καιρών: Συσσίτια για το κατώτερο προσωπικό που ο μισθός τους δεν φτάνει πια ούτε για την αποπληρωμή των επιπρόσθετων φόρων ξεκίνησαν σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας. Το «καμπανάκι» χτύπησαν οι ίδιοι οι διοικητές μονάδων, οι οποίοι διαπίστωσαν με μεγάλη ανησυχία ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει τα κρούσματα ασιτίας επαγγελματιών οπλιτών και υπαξιωματικών. Σύμφωνα με πληροφορίες δραματικά ήταν τα στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου τόσο από το Αρχηγείο Στόλου όσο και από τους διοικητές παραμεθόριων μονάδων του Έβρου και του Ανατολικού Αιγαίου. Το θέμα κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό φυσικά γι' αυτό και με εισήγηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας».

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις