" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

210 κατηγορίες εις βάρος του βιαστή γυναικολόγου!

Σε απευθείας δίκη ο 56χρονος


Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνέλθει στη Λάρνακα στις 8 Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε ο 56χρονος γυναικολόγος-κλινικάρχης από τη Λάρνακα, που αντιμετωπίζει 210 κατηγορίες που αφορούν ανάμεσα στα άλλα βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση ασθενών, ενηλίκων και ανηλίκων.


Ο γυναικολόγος παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο...


ανέβαλε για την Παρασκευή την έκδοση απόφασης σχετικά με την κράτησή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.


Ο 56χρονος πλέον κατηγορούμενος αντιμετωπίζει 210 κατηγορίες που αφορούν βιασμό, σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση ασθενών (ενηλίκων και ανηλίκων γυναικών) και παράνομη περιαγωγή σε νάρκωση γυναικών χωρίς την συγκατάθεσή τους και χωρίς την παρουσία ειδικού αναισθησιολόγου.


Στο κατηγορητήριο υπάρχουν 43 έγγραφες καταθέσεις-καταγγελίες γυναικών θυμάτων του γυναικολόγου και επιστημονικές μαρτυρίες.


Συνολικά 81 μάρτυρες θα κληθούν να καταθέσουν σε περίπτωση που ο 56χρονος κατηγορούμενος δεν παραδεχθεί ενοχή ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και διεξαχθεί τελικά δίκη.


Στο φάκελο της υπόθεσης υπάρχουν περίπου 100 καταθέσεις, γύρω στις 500 φωτογραφίες γυμνών γυναικών από το αρχείο που διατηρούσε ο γυναικολόγος στους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές και οι οποίες λήφθηκαν από τον ίδιο την περίοδο Ιουλίου 2009 - Οκτωβρίου 2011.


http://24gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις