" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τρεις στη φυλακή για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης

Στη φυλακή θα οδηγηθούν η μητέρα, ο θείος και ένας 60χρονος Ηρακλειώτης για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού από την Βουλγαρία, το οποίο - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - ζούσε μαρτυρικά στα χέρια των προαναφερόμενων.

Η μητέρα και ο θείος ήταν ήδη προφυλακισμένοι, ενώ ο Ηρακλειώτης...μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν ελεύθερος.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2010 και η ιστορία του κοριτσιού είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Στην κατάθεση της η ανήλικη - η οποία ήταν παρούσα στο δικαστήριο αλλά δεν κατέθεσε καθώς απαγορεύεται δικονομικά - περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη μαρτυρική ζωή που βίωνε με ευθύνη των γονιών της - ο πατέρας της έχει διαφύγει στην Βουλγαρία - του θείου της και του 60χρονου Ηρακλειώτη.

Ο τελευταίος φέρεται, με βάση τα όσα είχαν καταγγελθεί, ότι συνευρισκόταν με το κορίτσι με αντάλλαγμα χρήματα και τρόφιμα που έδινε στην οικογένεια της.

Η δράση της συγκεκριμένης οικογένειας ήταν γνωστή ακόμα και στην Ιντερπόλ!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της υπόθεσης ξεκίνησε όταν στις διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου έφθασε σήμα για μία 17χρονη Βουλγάρα - μεγαλύτερη αδερφή του κοριτσιού - την οποία εμφανιζόταν να εξωθεί στην πορνεία ο πατέρας της.


Αστυνομικοί της Ασφάλειας κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι της οικογένειας.

Εκεί βρήκαν μόνο το κοριτσάκι καθώς πληροφορήθηκαν ότι ο πατέρας και η 17χρονη αδερφή της είχαν φύγει δύο εβδομάδες πριν για τη Βουλγαρία. 

Η ανήλικη εξεταζόμενη αποκάλυψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τόσο τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε με τον ηλικιωμένο όσο και τη νοσηρή κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι τους με τις μεγαλύτερες αδερφές του.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις