" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Εγχείρηση για αφαίρεση… ποτηριού!

 
 Αντιμέτωποι ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, όταν τους ζήτησε βοήθεια ένας 30χρονος Βούλγαρος στο παχύ έντερο του είχε σφηνωθεί ένα… ποτήρι κρασιού! Μάλιστα, είχε προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε κινδύνευε ακόμη και η ζωή του.
     
Ο 30χρονος είχε καταφύγει στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από την μητέρα του με την οποία κατοικεί σε χωριό της Κω. Αρχικά, οι γιατροί του συνέστησαν να υποβληθεί σε εγχείριση σε νοσοκομείο των Αθηνών ή της Ρόδου μια και ήταν πολύ δύσκολο περιστατικό, όμως εκείνος αρνήθηκε καθώς δεν είχε χρήματα για να καλύψει το κόστος του ταξιδιού και της επέμβασης.
     
Έτσι, προκειμένου να χάσει τόσο άδικα τη ζωή του, συγκροτήθηκε ομάδα χειρουργών, αναισθησιολόγων, γαστρεντερολόγου και νοσηλευτών και ο άτυχος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας τριών ωρών. Το ποτήρι αφαιρέθηκε με επιτυχία και η μετεγχειρητική κατάσταση του ασθενούς εξελίσσεται ομαλά. Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο πώς βρέθηκε το ποτήρι στο συγκεκριμένο σημείο…
 
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις