" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Καρπενήσι


Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας αρχίζει τις χειμερινές του εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.
Καρπενήσι, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, Δ. Δ . Kαστανιάς, Ξενώνας "Ευρύτη"
Οι επιλογές των τραγουδιών ποικίλουν, και εκφράζουν την ανάγκη του Σωκράτη για επικοινωνία. Αυτήν την φορά ήταν θα παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει πάντα ένα πρόγραμμα
Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του. Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος, θα ξανασυστήσει τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

*Ο Ξενώνας Ευρύτη βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καστανιάς σε ένα ειδυλλιακό και γαλήνιο περιβάλλον. Καστανιές, πλατάνια, συκομουριές, τρεχούμενα νερά, φαράγγια και παλιά μονοπάτια συνθέτουν ένα γαλήνιο σκηνικό που αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη, τον συνεπαίρνει και του δίνει την ευκαιρία να αποδράσει από τη “μουντή” καθημερινότητα της μεγαλούπολης για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται εκεί.
Καρπενήσι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, Δ. Δ. Kαστανιάς, Ξενώνας “ΕΥΡΥΤΗ”
Ώρα έναρξης: 22:00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η ποπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα!
Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Καρπενήσι
ALKYONI TRAVEL Ζηνοπούλου 32, τηλ.:22370 22822
Για όσους ενδιαφέρονται από τη Λαμία να πάνε στη συναυλία,το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Plus Services οργανώνει μεταφορά προς/ και από την Καστανιά με ειδικά ναυλωμένο πούλμαν Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το πρακτορείο στο τηλέφωνο 22310 51551 και
στη διεύθυνση Υψηλάντη 18 στη Λαμία  Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr www.tickethouse.gr 


http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις