" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

Γενικά ολόκληρο αυτό το οικοδόμημα που ονομάστηκε «Μεταπολίτευση», το οποίο επάνδρωσε και καρπώθηκε η επονομαζόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου», τελικά ευτέλισε και το ίδιο το Πολυτεχνείο και απέδειξε ότι εκείνος ο ξεσηκωμός δεν είχε κάποιες στέρεες και προμελετημένες δημοκρατικές στοχεύσεις. 

Αντίθετα, μεγιστοποιήθηκε στη συνέχεια από τους εκμεταλλευτές εκείνου του αυθόρμητου ξεσηκωμού.

Επόμενο ήταν, όλο αυτό το αντιδημοκρατικό μεταπολιτευτικό θέατρο, να καταλήξει σήμερα να παραδώσει αντισυνταγματικά την εξουσία σε έναν εξωκοινοβουλευτικό δοτό πρωθυπουργό-τραπεζίτη, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός, για να αντιληφθεί και ο πλέον δύσπιστος, το πόσο ακριβώς υπολόγιζε η άρχουσα μεταπολιτευτικά γενιά του Πολυτεχνείου τον ίδιο το λαό.

Εκείνο λοιπόν το γνωστό λαϊκό αίτημα του Πολυτεχνείου, για 
“ Ψωμί παιδεία ελευθερία”, εξακολουθεί να είναι και σήμερα ακόμα πιο πολύ επίκαιρο, γιατί στην πραγματικότητα, ποτέ δεν αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά, αλλά εγκαταστάθηκε μια ιδιότυπη διαπλεκόμενη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία και επομένως η χούντα δεν τελείωσε το ΄73.

Αυτός λοιπόν ο λαός, περήφανος, αγωνιστής, που έδωσε τα φώτα του σε όλο τον πλανήτη που ονομάζεται ΓΗ, το μόνο που έχει να πει σε όλους αυτούς που τον ξεπουλάνε χωρίς να αναλογιστούν την ατελείωτη ιστορία του, είναι το παραπάνω κείμενο  της φωτογραφίας .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις