" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Κίνηση Πολιτών Πρασιάς:"Ανεπαρκής η πρόσβαση ορεινών περιοχών της Δυτικής Ευρυτανίας σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια"

Δείτε ολόκληρη την επιστολή παρακάτω
Επιστολή απέστειλε προς τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Ηλία Καρανίκα η μαχόμενη Κίνηση Πολιτών Πρασιάς σχετικά με την αναπάρκεια πρόσβασης των ορεινών περιοχών της Δυτικής Ευρυτανίας και δει της Πρασιάς σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:
"κ.Βουλευτά
Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει και τονίσει μέσω της εφημερίδας μας,πολλοί συνοικισμοί και οικισμοί της Δυτικής Ευρυτανίας, ιδίως στην Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου ,στην περιοχή της Πρασιάς(Βασιλέσι,Φουσιανά κ.α) και όχι μόνο, αντιμετωπίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια μεταξύ των άλλων και το εξής σοβαρό πρόβλημα:
 Οι τηλεοπτικοί δέκτες λαμβάνουν το σήμα ενός ή δύο το πολύ τηλεοπτικών καναλιών. Επειδή εδώ και χρόνια η κάθε πρώην κοινότητα ή μέσω των τοπικών συμβουλίων ή των εκπολιτιστικών τους συλλόγων διεκδικούν η κάθε μία ξεχωριστά αναμεταδότη, είναι σχεδόν ανέφικτη η επίλυση αυτού του μείζονος για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες προβλήματος.
Επίσης συνέπεια αυτών είναι και πολλοί κάτοικοι να πληρώνουν από το υστέρημά τους συνδρομητικά κανάλια τύπου (nova).Πιστεύω πως η εξειδικευμένη αλλά συνολική αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος και μικρότερο κόστος θα έχει από την κατά περίπτωση αντιμετώπιση αλλά και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Είναι επιβεβλημένη από την Πολιτεία η στήριξη αυτού του αιτήματος των κατοίκων των ορεινών και των ημιορεινών περιοχών, θα συμβάλει δε σε κάθε περίπτωση και στην καλύτερη δυνατή υπηρεσία προς τους επισκέπτες αυτών των Περιοχών.


Κατόπιν των ανωτέρω θα θέλαμε να ερωτηθούν σχετικά οι αρμόδιοι κκ. Υπουργοί τι μέτρα προτίθενται να λάβουν προκειμένου να αρθεί αυτή η αδικία και να αποκτήσουν πρόσβαση στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία οι κάτοικοι των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του Νομού Ευρυτανίας.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις