" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ή χούντα του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη έκλεισε το δρόμο σε φιλήσυχους πολίτες που θέλαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μίλωνα

PASOK XOUNTA 250x180 Ή χούντα του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη έκλεισε το δρόμο σε φιλήσυχους πολίτες που θέλαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μίλωνα

  • 117
     



Όπως αναφέραμε νωρίτερα αυτή τη στιγμή στη Νέα Σμύρνη ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποιεί προεκλογική ομιλία στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα.

Με αφορμή την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ η λαϊκή συνέλευση της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το γήπεδο του Μύλωνα προκειμένου πολίτες να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους.

Προς έκπληξη μας πληροφορηθήκαμε, από μέλος της ομάδας μας, που συμμετείχε στην πορεία πως ξαφνικά και ενώ η πορεία βρισκόταν καθοδόν προς το γήπεδο του Μύλωνα, στο ύψος της οδού Κοραή εμφανίστηκαν δεκάδες αστυνομικοί της ομάδας Δ που έκλεισαν τον δρόμο και απαγόρευσαν στους φιλήσυχους πολίτες να κατευθυνθούν προς το γήπεδο του Μύλωνα, ανευ λόγου.

Υπενθυμίζουμε στην ηγεσία της Ελληνικής αστυνομίας πως οι διαδηλώσεις είναι δικαίωμα που προστατεύεται από το Σύνταγμα & καλούμε να τοποθετηθούν στο συγκεκριμένο περιστατικό και να μας ενημερώσουν για πιο λόγο εμπόδισαν τους πολίτες που δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για κάτι τέτοιο.






http://troktiko.eu/

1 σχόλιο:

  1. Αυτό δεν ήταν διαδήλωση, ήταν αντιδιαδήλωση. Ήταν σωστο εκ μέρους της αστυνομίας να μην της επιστρέψει να πλησιάσει στο γήπεδο λόγω του κινδύνου να υπάρξουν αψιμαχίες μεταξύ των μεν και των δε.Έτσι γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις