" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ξυπνούν μνήμες Κωσταλέξι: Κρατούσε τη μητέρα του φυλακισμένη στο υπόγειο


Ξυπνούν μνήμες Κωσταλέξι: Κρατούσε τη μητέρα του φυλακισμένη στο υπόγειο : Μνήμες από την τραγική υπόθεση Κωσταλέξι, «ξύπνησε» η ιστορία μιας 90χρονης στα Τρίκαλα, που την εντόπισαν οι αστυνομικοί σε τραγική κατάσταση στο υπόγειο του σπιτιού

Μνήμες από την τραγική υπόθεση Κωσταλέξι, «ξύπνησε» η ιστορία μιας 90χρονης στα Τρίκαλα, που την εντόπισαν οι αστυνομικοί σε τραγική κατάσταση στο υπόγειο του σπιτιού της, όπου την κρατούσαν πιθανότατα ο γιος και η νύφη της.

Η γυναίκα ήταν υποσιτισμένη, είχε φτάσει γύρω στα 30 κιλά, μέσα στην βρώμα και τις ακαθαρσίες στο απόλυτο σκοτάδι και δίπλα της βρισκόταν μόνο ένα τσίγκινο πιάτο με υπολείμματα τροφής.

Η μυρωδιά στο δωμάτιο, όπου ήταν -επί της ουσίας- φυλακισμένη ήταν ιδιαίτερα έντονη, ενώ οι αστυνομικοί τα «έχασαν», όταν την εντόπισαν.


Για καλή τύχη της 90χρονης τα δύο αδέρφια της είχαν πάρει χαμπάρι την απάνθρωπη συμπεριφορά του παιδιού της και έστειλαν καταγγελία στην αστυνομία.

Ο εισαγγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση, όμως κανείς δεν πίστευε ότι εν έτει 2012 ένας συνάνθρωπος μας θα ζούσε σε αυτές τις συνθήκες.


Ευτυχώς η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σπίτι των αδερφών της, για να την καθαρίσουν ενώ ο γιος και η νύφη της, που έμεναν λίγα μέτρα πιο κάτω, συνελήφθησαν.


Η 90χρονη έχει άλλα τρία παιδιά, που μένουν στην Αθήνα και είναι άγνωστο αν γνωρίζουν την κατάσταση.






 
   Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις