" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βίζιτες με στρινγκ και...μάσκα του Ροναλντίνιο στα πάρτι του Μπερλουσκόνι

Ροναλντίνιο,Σίλβιο Μπερλουσκόνι,πόρνη,πάρτι,Καβαλιέρε,Μίλαν,φανέλα,μάσκα,κατάθεσ

Ο εξευτελισμός δεν έχει όριο για το Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς μια πόρνη που έπαιρνε μέρος στα πάρτι του «Καβαλιέρε» αποκαλύπτει με «πικάντικες» λεπτομέρειες στην κατάθεσή της τα βίτσια του Ιταλού τέως πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Ιμάνι Φαντίλ, ο Μπερλουσκόνι ζήτησε από μοντέλο που συμμετείχε στα πάρτι «μπούγκα - μπούγκα» να φορέσει το στρινγκ της, την φανέλα του Ροναλντίνιο στη Μίλαν, αλλά και μια... μάσκα με το πρόσωπο του Βραζιλιάνου και να του κάνει στριπτίζ.

Στην κατάθεσή της η Φαντίλ κατήγγειλε επίσης πως όσα κορίτσια έμεναν στη βίλα του Μπερλουσκόνι εισέπρατταν περισσότερα χρήματα για τις – πέραν του χορού – υπηρεσίες τους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι συνευρέθηκε συνολικά με 32 γυναίκες κατά την διάρκεια των «μπούγκα - μπούγκα» πάρτι του, ανάμεσα στις οποίες και η Μπάρμπαρα Γκουέρα, άλλοτε κορίτσι του Μάριο Μπαλοτέλι.

Το 20.000 σελίδων κατηγορητήριο του Μπερλουσκόνι ενισχύεται από το φωτογραφικό υλικό που συνέλεξαν οι εισαγγελείς της υπόθεσης από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις φωτογραφικές κάμερες γυναικών που είχαν βρεθεί στα πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις