" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ...

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ... ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ...

ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ???

Ο κύκλος των απαντήσεων στο παραπάνω ερώτημα θα ολοκληρωθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Έχει όμως αξία να δούμε ορισμένα από τα δεδομένα που το συνιστούν, για να κατανοήσουμε την ουσία και το περιεχόμενο του μεγαλύτερου πολιτικού φιάσκου που…
-Και κατευθυνόμενα στήθηκε…
-Και με συστατικό τον πολιτικό καιροσκοπισμό οικοδομήθηκε…
-Και κορυφαία πολιτική εξαπάτηση συνιστά, τις συνέπειες της οποίας θα γευτεί σύντομα με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η εξαπατημένη Ελληνική κοινωνία.

Το βάφτισαν «αντιμνημονιακό μέτωπο». Στην ουσία δε συνιστά «μέτωπο» επίθεσης, αλλά «ανάχωμα» ανάσχεσης που στόχο δεν έχει την ανατροπή πολιτικών αλλά τον εξευμενισμό της οδυνηρής συμπτωματολογίας τους.
Και μέσα από αυτό, επιδιώκει να λειτουργήσει ως ανάχωμα που καλείται να εμποδίσει την πολιτική ριζοσπαστικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, και να εγκλωβίσει την πολιτική της συμπεριφορά σε όρια σαφώς προσδιορισμένα από το πολιτικό σύστημα και τις κυρίαρχες επιλογές του.

Στην πορεία για τις επικείμενες εκλογές, το πολιτικό σύστημα ξεβρακώθηκε...


Το πρωτοφανές μεταγραφικό αμόκ που είχε την τιμητική του σ αυτή την αξιοθρήνητη διαδρομή, ήταν αποκαλυπτικό για ανομολόγητες και εντελώς συγκεκριμένες αλήθειες, που κανείς δε δικαιούται να παραβλέψει χωρίς κόστος και με τίμημα την προσωπική και την πολιτική του αξιοπρέπεια.

Τα φαινόμενα της πολιτικής «διήθησης» έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά έγκαιρα, καταδεικνύοντας στην πράξη το μέγεθος της αθλιότητας της τραβεστί πολιτικής και των τραβεστί κομπάρσων της που πρόθυμα και όψιμα έσπευσαν να την πλαισιώσουν. Έτσι…
- Τραβεστί «αγωνιστές» έσπευσαν να ενσωματωθούν με την τραβεστί πολιτική «λεβεντιά» του ΛΑ.Ο.Σ, υποσχόμενοι «πολιτική κοσμογονία» πριν καν προλάβουν ν ανοίξουν οι κάλπες… (Στα χρώματα του αντιμνημονιακού πολέμου έβαψαν την πολιτικά ερμαφρόδιτη μούρη τους).
-Τραβεστί πολιτικοί σχηματισμοί, με την καθοδήγηση τραβεστί πολιτικής ωριμότητας ηγετών, αφού πρώτα εξαργύρωσαν τα αποθέματα πατριωτικής φιλολογίας αναζητώντας νταβατζή ανά τας Ευρώπας και τας Ασίας, και αφού επεχείρησαν να οικοδομήσουν «πολιτικό μέτωπο» καλώντας σε σύσκεψη … τον εμπορικό σύλλογο της Νέας Ιωνίας και … το σύλλογο αμειβομένων αδελφών νοσοκόμων Αττικής και περιχώρων (πολιτική με τηλεφωνικό κατάλογο δηλαδή), απεφάνθησαν πόσο δύσκολο είναι να οικοδομείς παπαρδέλες και προέτρεψαν την κοινωνία να ψηφίσει ότι κόμμα θέλει, αλλά να διαλέξει «αντιμημονιακούς υποψήφιους… (Εδώ πια ο αντιμνημονισμός δεν αγγίζει απλά, αλλά ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας. Τέτοια προτροπή δικαιούται να την κάνει ένας πολίτης. Όταν όμως τη διατυπώνει πολιτικός φορέας, αυτό συνιστά υπέρτατο πολιτικό ξεφτιλισμό).
 
- Τραβεστί πολιτικά «λιοντάρια», αφού πρώτα επιδόθηκαν σε θλιβερές παραστάσεις πολιτικού πολιτικαντισμού, ξανάβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια, και με τη δήλωση μετανοίας στο «περήφανο» χέρι τους, ξαναμαντρώθηκαν στο κλουβί με τις τρελές για να συνεχίσουν να εξαπατούν τους αφελείς αυτής της κοινωνίας… (Η «αντιμνημονιακή» πολιτική κωλοτούμπα, έχει αναγορευθεί πλέον σε εθνικό σπορ για ορισμένους).
- Τραβεστί πολιτικές προσωπικότητες, απ το ένα κόμμα φεύγουν στο άλλο μπαίνουν (όπου υπάρχει θεσούλα βρε παιδιά μπας και ξανατσακώσουμε την καλή) έτσι… χωρίς αρχές… χωρίς ιδεολογία… χωρίς πολιτικό φιλότιμο… αλλά με ανεξέλεγκτο και αχαλιναγώγητο πολιτικό τσαρλατανισμό… («Αντιμνημονιακά» άλματα βάφτισαν αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο σύρε κι έλα).
- Τραβεστί «βαθιές πολιτικές», προσωρινά επικαλύφθηκαν, από επίσης τραβεστί ηγέτες του «αντιμνημονιακού» αγώνα, που εξαπατούν την κοινωνία θρασύτατα προσβλέποντας να χρησιμοποιήσουν τον αντιμνημονισμό ως όχημα για να διορθώσουν λέει το εξάμβλωμα της ευρωπαϊκής ληστοσυμμορίας, και μάλιστα σε μια εποχή που και οι ίδιοι του οι εμπνευστές ελάχιστα απέχουν από τη λήψη της απόφασης να το τινάξουν στον αέρα… (Αμετανόητοι σοβατζήδες εξαμβλωμάτων, ηγέτες του αντιμνημονισμού κι αυτοί… Αλλά όταν εγώ τσίριζα… εσύ επέμενες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ νεόκοπε αφελή).

Μ αυτά και με τούτα γεννήθηκαν ΚουβέληδεςΚαμμένηδες… και λοιποί Αρμένηδες της πολιτικής μπασκλασαρίας, που επιδόθηκαν στο κυνήγι των αφελών οι οποίοι θ αποτελέσουν τους αυριανούς Καψοκώληδες της πολλαπλά εξαπατημένης Ελληνικής κοινωνίας.

Πριν λοιπόν εξαπατηθείς για μια ακόμη φορά…
Και πριν εμπιστευθείς την ψυχούλα σου σε κάποιον από δαύτους τους ξεγάνωτους και ανερυθρίαστους τενεκέδες της πολιτικής…
Φρόντισε να θυμάσαι το μέγεθος της πολιτικής ξετσιπωσιάς της αντιμνημονιακής κωλοτούμπας του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας…
Είναι ενδεικτική για την πολιτική ξετσιπωσιά
των κάθε λογής πολιτικών καιροσκόπων...

Και τότε θα καταλάβεις που σκοπεύουν να σε οδηγήσουν τα πολιτικά φρόκαλα που σήμερα παίζουν αδίστακτο παιχνίδι με την ελπίδα σου και την ψυχή σου…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις