" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το 'στρωσε για τα καλά στην Πρασιά

Χαμηλές θερμοκρασίες ,πυκνή χιονόπτωση και τσουχτερό κρύο επικράτησαν το τριήμερο που μας πέρασε με τους "λευκούς" συνοικισμούς της Πρασιάς να ντύνονται "βαριά" με το λευκό πέπλο του χιονιού.
Απο προχθές ο καιρός στην Πρασιά έδειξε τα δόντια του χωρίς όμως να δείχνει τι θα επιφύλασσε.
"Κοιμηθήκαμε με πέντε πόντους χιόνι με ήπιο καιρό και αραιή χιονόπτωση και ξυπνήσαμε χθές με σχεδόν 35-50 πόντους χιόνι στο Κυπαρίσσι(φώτο)" μας λέει με νόημα ο Κώστας που ζεί με την οικογένειά του στον κεντρικό συνοικισμό της Πρασιάς και μας δείχνει το μέτρο...
Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στον Πρόδρομο,στους Μεταξάδες ,στα Φουσιανά όπου το σκηνικό θυμίζει "μικρή Ελβετία",ενώ το Βασιλέσι παίρνει τα "πρωτεία" στο ύψος χιονιού και την πιο χαμηλή θερμοκρασία(-9)με σχεδόν 65 πόντους στα "ζερβά"στου Καραμπεσίνη.
Ο καιρός σήμερα γλύκανε λίγο με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ενώ απο Δευτέρα στο χωριό θα επικρατήσουν ίδιες με τις προηγούμενες και ίσως και χειρότερες καιρικές συνθήκες.
Στα βουνά δέν το ζητητάμε, χιόνιζε εδώ και ημέρες με την Κρούνα,το Γιδόκαστρο,το Μαλάτι κ.α να "γονατίζουν" απ το χιόνι.
Μαθημένα τα έρημα βουνά , στα κρύα και στα χιόνια...
Απολαύστε την ομορφιά των όμορφων συνοικισμών της Πρασιάς και του χιονιού μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες, κάνοντας κλικ πάνω σε αυτές





Λάμπρος απο Πρόδρομοhttp://prassia-eyrytanias

"Ύψος χιονιού"-Κώστας Κυπαρίσσι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις