" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην κατάψυξη ολόκληρη η χώρα


Χειμερινός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη με παγετό, που τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός. Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια, τις Σποράδες,τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φθάνοντας στο Αιγαίο τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ, θα κάνουν το κρύο εντονότερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αττική:Νεφώσεις προβλέπονται με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά του νομού από -4 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες το πρωί, με πιθανότητα στα δυτικά του νομού για ασθενή χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται στη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά ολικός παγετός με την ελάχιστη θερμοκρασία να φτάνει τοπικά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις προβλέπονται με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, εκτός από τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά και τη Μαγνησία, όπου πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις αναμένονται, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα θαλάσσια τοπικά 7 και στα νότια 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά από -04 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο προβλέπονται στα νότια πεδινά και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, στα βόρεια αυξημένες, όπου πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -01 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις