" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τι τρέχει με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, Έλενα Παπαρίζου; Τρυφελή φιλία ή...



Ο επιχειρηματίας, Χρήστος Ψωμόπουλος, τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ συχνά παρέα με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, η οποία δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, έχοντας αφήσει στο μακρινό παρελθόν την 10χρονη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη.

Η Έλενα Παπαρίζου δείχνει να βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, μιας και είναι άκρως ανανεωμένη και με limit up στις μετοχές της σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Τον τελευταίο μήνα κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τον επιχειρηματία, Χρήστο Ψωμόπουλο, οι οποίες φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ασχολίαστες από όσους τους έχουν δει μαζί.

  Άτομα του στενού περιβάλλοντός τους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους προς το παρόν, όμως δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών πριν από λίγο καιρό και από τότε που βγαίνουν, κάνουν παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο η Έλενα Παπαρίζου έχει αποκτήσει μία πολύ καλή φιλία.

Το μέλλον θα δείξει αν ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Έλενα Παπαρίζου θα έρθει πιο κοντά και τότε σίγουρα θα μιλάμε για τον πιο καυτό έρωτα της ελληνικής showbiz.

Μήπως η Έλενα βρήκε τον Mr Perfect της;




 http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις