" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Καίτη Γαρμπή: "Τα ρούχα μιας σεζόν μου κόστιζαν περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές"

Η τραγουδίστρια μίλησε στους "Πρωταγωνιστές" για την δεκαετία της σπατάλης και τις δικές της τόσο ακριβές και τόσο μακρινές πια συνήθειες.

"Χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα ή ίντριγκες. Ήθελα μια εικόνα που θα ήταν πολύ διαφορετική. 

Επαιρνα το αεροπλάνο και πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα να βρούμε ό,τι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της εποχής και να πάρουμε ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας", δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στον Σταύρο Θεοδωράκη στους "αφιερωμένους" στην οικονομική κρίση και τη σπάταλη φύση των Ελλήνων "Πρωταγωνιστές".

"Ο κόσμος δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει. Ένα ταξίδι μου κόστιζε περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της σεζόν και ίσως όχι ολόκληρης. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό. Το lifestyle ήταν σίγουρα πιο πολύ για τα πρώτα τραπέζια, αλλά η φωνή και η καρδιά για τους πίσω.

Ο κόσμος είχε και ξόδευε πολλά. Και σίγουρα όλη αυτή η ζωή που κάναμε όλοι μας, κόστισε και αυτό που κάναμε τότε, έχει φέρει και όλο αυτό που υπάρχει σήμερα", δήλωσε με σαφή τα σημάδια της αυτοκριτικής η τραγουδίστρια.




 http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις