" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Καρπενήσι : Νοσοκομείο χωρίς πετρέλαιο και οι ασθενείς με τα μπουφάν



Στο νοσοκομείο Καρπενησίου στο νομό Ευρυτανίας δεν φαίνεται να έκαναν σωστό προγραμματισμό, οι προμηθευτές καυσίμων δεν εξοφλήθηκαν και τελικά οι νοσηλευόμενοι πέρασαν ένα εφιαλτικό βράδυ, τυλιγμένοι κυριολεκτικά με τα μπουφάν τους, προκειμένου να ζεσταθούν.

Οι συνεχείς υποσχέσεις των αρμόδιων του νοσοκομείου προς τον προμηθευτή ότι τα χρωστούμενα θα εξοφληθούν δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα να δοθεί στο νοσοκομείο μία μικρή ποσότητα πετρελαίου, η οποία όμως τελείωσε πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά πρακτορεία, την περασμένη Παρασκευή το νοσοκομείο προμηθεύτηκε 3.000 τόνους και την Δευτέρα 1.000 λίτρα, αλλά το πετρέλαιο τέλειωσε και όλοι οι ασθενείς την νύχτα της Τρίτης έμειναν με -9 βαθμούς Κελσίου αγκαλιά με τα μπουφάν τους.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής της Κλινικής Βαγγέλης Ξαρχάς ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς και έριξε τις ευθύνες στον πάρεδρο για την καθυστέρηση στην έγκριση του κονδύλιο  και την υπογραφή της επιταγής που θα δινόταν στον πρατηριούχο.

Ο πρατηριούχος τελικά πληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης και εφοδίασε το νοσοκομείο με πετρέλαιο, ωστόσο έκανε λόγο για τραγικές και ανεπίτρεπτες καταστάσεις.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις