" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Οι τρομαγμένοι ψήφησαν τους πανικόβλητους της Ιστορίας.Η «μεγάλη» φιλογερμανική και φιλομνημονιακή κεντροδεξιά σπείρα, που συ-σπειρώθηκε υπό το κράτος του πανικού, κέρδισε πύρρειο νίκη.

Κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει τον τρόμο της στους γερασμένους πνευματικά ή και βιολογικά οπαδούς της, που προηγουμένως ηλιθίωσε επιτυχώς με προπαγάνδα, στην οποία συνεισέφεραν ταμάλα, εκτός από το διαπλεκόμενο Τύπο, ορισμένα μεγάλα blogs δυστυχώς.

Η τρομοκρατία και η πίεση θα συνεχιστεί. Ο τρόμος της επικείμενης «καταστροφής» θα «χρυσώσει...

το χάπι» της προσυμφωνημένης συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, του Βενιζέλου, που θα επανατοποθετηθεί στην εξουσία. Αυτός είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας: από μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, να  περνάς σε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο… Όχι δα!

Το πολιτικό σύστημα της καταστροφής και του μνημονίου, ωστόσο, έχει απέναντί του ένα ισχυρότατο αντιμνημονιακό μέτωπο δεξιών, κεντροδεξιών και αριστερών κομμάτων. Αυτά τα κόμματα έχουν ψηφιστεί από ατρόμητους – σώφρονες  πολίτες που έχουν κοινές τις εξής απόλυτες πολιτικές απαιτήσεις: 

ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΕ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,  ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι οι προαναφερόμενες απαιτήσεις των ελεύθερων πολιτών, των αντιμνημονιακών κομμάτων, δεν θα γίνουν σεβαστές από τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί να χειραγωγηθούν και να παρερμηνευτούν από το διαπλεκόμενο σύστημα των ΜΜΕ. Όμως, θα είναι απαράδεκτο να προδοθούν οι πολίτες αυτοί από τα κόμματα που τα ψήφησαν ως αντι-μνημονιακά. Που τα ψήφησαν για να πολιτευτούν ή να αντιπολιτευτούν σκληρά KATA του μνημονίου.

Να γίνει κατανοητό. Με αποκλειστική διάζευξη, στην Ελλάδα θα συγκυβερνήσουν είτε οι μνημονιακοί – που είναι υπέρμαχοι της γερμανοποιημένης ΕΕ των τραπεζιτών, είτε οι αντιμνημονιακοί – που είναι υπέρμαχοι της ΕΕ με κοινωνικό πρόσωπο. 

Οι πρώτοι αντιπροσωπεύουν τρομοκρατημένα και αλλοτριωμένα άτομα της ανελλήνιστης κοινωνίας – αναξιοπρεπείς ευρωλιγούρηδες, ενώ οι δεύτεροι αντιπροσωπεύουν ελεύθερους Έλληνες πολίτες που εναντιώνονται στο νέο ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης των Πραγμάτων. massmedia-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις