" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Η απάντηση στην Bild: "Από πότε ένα ξεφτιλισµένο έντυπο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής;"


Απο το περιοδικό Pressing ήρθε η απάντηση στη Γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία έχει "οργιάσει" τελευταία με τη χώρα μας, σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο. 
 
Οι συντάκτες...
του περιοδικού δίνουν τη δική τους απάντηση στο ανθελληνικό παραλήρημα της λαϊκής Bild.
 
«Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;», αναρωτιέται το περιοδικό. 
 
«Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε» αναφέρουν, μεταξύ άλλων οι συντάκτες 
 
«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι Γερµανοί, πώς ακριβώς το θέλετε; Στα ελληνικά ''Άντε γ…'', στα γερµανικά «Ficken sich», στα ισπανικά ‘’Joder'', στα πορτογαλικά ''Foder'', στα γαλλικά ''Baiser'' ή µήπως τελικά στα αµερικάνικα για να το καταλάβει όλος ο κόσµος;
 
Από πότε ένα έντυπο trash, ροζ, κίτρινο, ξεφτιλισµένο και υπανάπτυκτο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής των λαών Ευρώπης, Αµερικής, Ασίας και πάει λέγοντας; 
 
Από πότε ένα έντυπο σαν την Bild, που χαρακτηρίζεται χρήσιµη στη Γερµανία ως εναλλακτικό χαρτί υγείας, έχει το δικαίωµα να κρίνει τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολιτικούς και γενικά την πατρίδα µας;".

Σε άλλο σημείο αναφέρει: "Είµαστε ζητιάνοι… επειδή αγοράσαµε τις Porsche Cayenne, τις BMW και τις Mercedes που έφτιαχναν οι εργάτες στη Γερµανία. 
 
Είµαστε ζητιάνοι γιατί δανειστήκαµε από τις τράπεζές σας µε ληστρικά επιτόκια. 
 
Είµαστε ζητιάνοι επειδή ποτέ δεν διεκδικήσαµε τις πολεµικές αποζηµιώσεις του Β’ Π.Π. 
 
Είµαστε ζητιάνοι γιατί αγοράσαµε το 50% των εξοπλισµών για την εθνική µας άµυνα από τη Γερµανία. 
 
Ακριβώς, γλοιώδη υποκείµενα της Bild, είµαστε ζητιάνοι και εµείς και οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι γιατί ζήσαµε πάνω από τις δυνατότητές µας… 
 
Το ξέρατε όµως, αλλά το αφήνατε όσο σας βόλευε για να ανεβαίνει το ΑΕΠ της Γερµανίας. Ξαφνικά είδατε το πρόβληµα όταν πλέον δεν µπορούσαµε να αγοράσουµε τα υπόλοιπα από τα προϊόντα της ακµάζουσας βιοµηχανίας των Γερµανών. 
 
Μας τιµωρείτε, λοιπόν, και µας συµπεριφέρεστε µε αυτόν τον γλοιώδη τρόπο, επειδή οι Έλληνες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν καλύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Αλήθεια, εκεί στο φασιστικό χαµαιτυπείο της Bild, σας έχει περάσει ποτέ από το µυαλό γιατί η Γερµανία σήµερα µπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάνει φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως η Ελλάδα;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις