" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Bild: «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε»

Bild, Euro 2012, Ελλάδα, Γερμανία, Φερνάντο Σάντος, γερμανική εφημερίδα, Γιόακιμ
Η «Bild» ολόκληρη την εβδομάδα έκανε πικρόχολα σχόλια κατά της Εθνικής Ελλάδας και δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο πριν από τον σημερινό προημιτελικό του Euro 2012, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε».
 

«Έτσι θα γκρεμίσει ο Γόγκι την ελληνική άμυνα-μπετόν», είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας για τον προημιτελικό, ενώ ως υπότιτλο αναφέρει «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε». Το άρθρο συνεχίζει δίνοντας έμφαση στην άμυνα-μπετόν του Φερνάντο Σάντος, τονίζει όμως πως θα είναι μία δύσκολη μάχη στο Γκντανσκ.
 

«Η Ελλάδα κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει στο ευρώ, αλλά τώρα σας λέμε: Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Με μια νίκη απέναντι στην Ελλάδα (15η στην παγκόσμια λίστα) η Γερμανία (3η αντίστοιχα) πηγαίνει στις τέσσερις ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Ημιτελικά, ερχόμαστε! Και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά. Αλλά θα είναι μια δύσκολη μάχη στο Γκντανσκ», αναφέρει αρχικώς ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας και προσθέτει στην συνέχεια:
 

«Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι Γερμανοί επιθετικοί, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Champions League».  

Ο Γιόακιμ Λεβ το είπε: "Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Έλληνες. Είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης. Η παρουσία τους στα προημιτελικά ήταν μεγάλη έκπληξη"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις