" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αν είστε Έλληνες κρατείστε τον Φράγκο Φραγκούλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πενταγώνου και ανώτατοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού τονίζουν ότι όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα στον τομέα της εθνικής άμυνας δεν έγιναν τα τελευταία δέκα χρόνια. 

Επισημαίνουν ότι η παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη σε αυτό το νευραλγικό πόστο έδωσε άλλη πνοή στην αμυντική θωράκιση της χώρας. 


Ο ίδιος όταν ακόμη ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε...


δώσει το στίγμα των προθέσεών του και προχώρησε στην υλοποίηση καθοριστικών μέτρων για την αναβάθμιση της δυναμικής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Κορυφαία στρατιωτικά στελέχη δηλώνουν ότι η παρουσία του και μόνο στην καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναπτέρωσε το ηθικό των ενστόλων και προκάλεσε ανησυχία στην Άγκυρα.


Τι έκανε ο Φράγκος τις 40 ημέρες που ήταν υπουργός;


Στις 18 Μαΐου ο υπουργός εθνικής άμυνας Φράγκος Φραγκούλης «έκοψε» με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση. Αυτή ήταν η πρώτη απόφαση του στρατηγού ως ΥΕΘΑ, καθώς σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.


-Στις 20 Μαΐου ο Σκοπιανός υπουργός άμυνας ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Φράγκο για να συζητήσουν το θέμα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Φράγκος σε μία κίνηση επίδειξης ισχύος αρνήθηκε να τον δει.


-Στις 21 Μαΐου μιλώντας σε ομογενείς του Σικάγο ο κ. Φράγκος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή».


-Στις 22 Μαΐου έτριξε τα δόντια στους Τούρκους δίνοντας εντολή να ενεργοποιηθεί η αεράμυνα της Ελλάδας.


-Στις 24 Μαΐου δήλωσε από την επιμνημόσυνη δέηση του Κώστα Ηλιάκη ότι «δεν πέθανε από συνωστισμό στον αέρα του Αιγαίου».


-Στις 25 Μαΐου βρέθηκε στον Έβρο και επιθεώρησε το έργο της τάφρου (έργο για να ανακόψει την χερσαία επέμβαση των Τούρκων στη χώρα μας) δηλώνοντας ότι «δεν αφήνουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία». Έδωσε εντολή να προχωρήσει το έργο που ο ίδιος ξεκίνησε λίγα χρόνια νωρίτερα.


-Ταξίδεψε σε όλα τα σημεία μείζονος αμυντικής σημασίας για την Ελλάδα και επιθεώρησε ο ίδιος τις στρατιωτικές μονάδες ζητώντας αναλυτική ενημέρωση για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.


-Στις 12 Ιουνίου βρέθηκε στον Αη Στράτη για την επιμνημόσυνη δέηση του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά, στο χώρο του μνημείου πεσόντων αεροπόρων.


-Στις 15 Ιουνίου με εισήγηση Φράγκου το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε να εγκρίνει την προμήθεια 4.500 βλημάτων των 120 χλστ. DM53 διατρητικού τύπου APFDS. Ο υπουργός θέλησε πριν φύγει να αφήσει με πυρομαχικά τα άρματα μάχης.


Αυτές είναι κάποιες από τις αποφάσεις του Φράγκου Φραγκούλη που έγιναν γνωστές στις σαράντα ημέρες που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 


Στην Ελλάδα της παρακμής τέτοιοι άνθρωποι δεν αξιοποιούνται. 


Απομακρύνονται από θέσεις εξουσίες γιατί θεωρούνται επικίνδυνοι. Όσο στης Ελλάδας τον κόρφο θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες, τέτοιες ηγετικές φυσιογνωμίες θα καρατομούνται και θα διώκονται. 


Αν είστε Έλληνες κρατείστε τον Φράγκο Φραγκούλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις