" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: Ισχυρή αντιπολίτευση - Δεν θα χαριστούμε στους θιασώτες του Μνημονίου

Τσίπρας: Ισχυρή αντιπολίτευση - Δεν θα χαριστούμε στους θιασώτες του Μνημονίου

Ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απέναντι του μία ανίερη συμμαχία των δυνάμεων του χθες, μια συμμαχία εντός και εκτός συνόρων που προσπάθησε να αποτρέψει κοινωνική δικαιοσύνη και μια ζωή με αξιοπρέπεια για το λαό.

«Είμαι περήφανος για ότι πετύχαμε αν και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση . Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον Σαμαρά και του έδωσα συγχαρητήρια. 

Ο κ.Σαμαράς μπορει να σχηματίσει κυβέρνηση στην κατεύθυνση των προγραμματικών του δηλώσεων και εμείς θα είμαστε παρόντες ως αξιωματική αντιπολίτευση. 

Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στους θιασώτες του Μνημονίου, σε κάθε περίπτωση όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα μέτρα της λιτότητας στερούνται λαϊκής μονιμοποίησης και ο λαός τα καταδίκασε δυο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα.

Η κυβέρνησης με πυρήνα την ΝΔ θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν της πως δεν θα μπορεί να προχωρά ερήμην του λαού, αλλά σε αρμονία με τη λαϊκή βούληση. Θα δικαιωθούμε, η μόνη βιώσιμη λύση είναι η καταδίκη των Μνημονίων. 

Από Δευτέρα θα συνεχίσουμε τον αγώνα, το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας. Η καινούργια ημέρα για την Ελλάδα έχει ήδη ανατείλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις