" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Άκου ανθρωπάκο ...Έλληνα βολεμένε!! (βίντεο)



Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!

Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!


Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που...


προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου, πάνω από την φυλή σου, πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!

Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που χθες έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο Πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου, το ακινητακι σου, το κινητουλι σου.. προτίμησες χθες δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχίσεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!!


Σύντομα μικρέ ανθρωπάκο μιας και πάντα θα δικαιολόγησε ότι δεν γνώριζες (αν και ποια είχες ολο τον χρόνο και όλα τα μέσα) θα βιώσεις τον πόλεμο και την πείνα, σύντομα ανθρωπάκο όλα όσα για αυτά πρόδωσες τα ιερά και τα όσια θα είναι τόσο ευτελή όσο είσαι εσύ αυτή την στιγμή αλλά δεν το γνωρίζεις!!!!


Μην φωνάξεις μικρέ ανθρωπάκο, μην κλάψεις, τελειώσανε οι χάρες από τον ουρανό, είχες μια ευκαιρία εστω και κουτσή να δείξεις ότι μπορείς να είσαι Α-ΛΗΘΗΣ....άλλα για μια φορά ακόμα απέτυχες!!










Όλα όσα θα ξαναπώ θα είναι για λίγους, κανένα σεβασμό σε σκουλήκια, κανένα σεβασμό σε προδότες κανένα σεβασμό σε τελευταίας κατηγορίας υπανθρωπιδια με σαυροειδή καταγωγή!!


Μικρέ ανθρωπάκο η τελευταία αφιέρωση είναι για σένα ....από αύριο ξεκινάει άλλη χορωδία ..που συ δεν θα συμμετέχεις ποτέ ...




















katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις